阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

10月16日广州arsenal趸踢波活动! [复制链接]

10月16日(周日)AM10:00-AM12:00系体育东路人造草7人场搞踢波,费用大慨每人25蚊左右!大家系果日AM9:30准时系门口集合喔!最好预备两件波衫(一主,一客),有兴趣就报个大名喇!

报名人员:G4,盾牌仔,空门射飞,叶恭介(+3朋友),microx,dennis zhai,希比,辛达路斯(+1朋友),Tryo,len,LZXJ,MC,21CN,丹尼斯,

有乜唔明可以短信我13802519827,入007既q群11710085,俾电邮我G4_G4@tom.com.我地会详细解答!

好开心今次能够邀请到希比既朋友一齐踢波,所以今次系arsenal趸队对希比朋友队!

[em03][em03]

好想踢

但姨家吾在广州

[em03]我去,不过我净系得件客场咋。~~

返来,同大家讲一下过程

暂时先报名~不知道去不去得了~

锦岩!我果日同几个中意阿仙奴既同学去买纪念品,系唔系上次果个场啊?系我就带距地去啊

系吖,欢迎![em03]

果日我撞岩有事要做~黎唔到,你地玩得开心d拉[em30]

心中长埋高贝利!!!

以下是引用mcacv01在2005-10-9 17:17:46的发言:

果日我撞岩有事要做~黎唔到,你地玩得开心d拉[em30]

得喇,下次再黎咯![em01]

顶你,9号先走,16号又要我番,点解次次都系甘嘎[em06][em06][em04][em12][em12]
阿森纳传统:队长不满成绩走人,左后卫不满薪水走人
发新话题 回复该主题