阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

广州最近连续几日落雨 广州5月4号的踢波活动取消 [复制链接]

唔好意思~~~广州最近连续几日都落雨~~~~

华农的操场积水严重~~~搞成甘样,真系唔好意思喇~~但系天公不作美,没办法喇~~

加上今次踢波的人数唔够~~~~因此无奈之中,活动取消…………

[此贴子已经被godcc于2006-6-7 15:06:15编辑过]

Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

希望多D人响应下喇,如果唔够人数踢波,可能活动就要取消了

参加呢次聚会嘅有:

Dennisfeng,G4,ouyangjun911,盾牌仔,mcacv01,BergkampLau,冰爽茶,杰

可以去到华农嘅公车(统一喺“华农正门”站落车)

78路:东山广场——岑村教练场,途经:动物园,水荫路,天河城,龙口西~~~

234路:广州火车站——火炉山森林公园,途经:广工,动物园南门,天河城,华师大~~

266路:珠江泳场——五山镇,途经:中大北门,海珠广场,五羊新城,广州体院,瘦狗岭~~

41路(短线):东站——华农大总站,途经:龙口西~~

197路:昌岗路——华农大总站,途经:中大,客村,五羊新城,人民日报,冼村,岗顶~~

20路:昌岗路——岑村教练场,途经:中大,珠江广场,琶洲,天河公园,华师~~~

仲有唔明白嘅,可以嚟呢度睇下:http://www.zuoche.com 广州嘅坐车网

In my heart there always be a place for you, for all my live...

希望今次d活动成功![em01]

5。4我要上班,吾系好多人都可以休足7日嘎[em13][em13]

华农个场好耐未去过了,好怀念

阿森纳传统:队长不满成绩走人,左后卫不满薪水走人

同楼上,51要出差,老板不是人[em11]

要夺冠,首必废加拉!此人祸根也!再来我靠做替补!此子无脑也!宋哥打后腰!两块玻璃变顽石!R16V12踢飞D15D2!

先个报名!

只放两天,...[em06]

五一聚会,如果多人响应就搞,如果少人响应就取消了~~~想去嘅人出句声啊~~

嗨!大家好!我系新黎报道架,珠海人,你地请唔请人吹黑哨呀?

以下是引用阿仙奴勇趸在2006-4-28 21:25:59的发言:
嗨!大家好!我系新黎报道架,珠海人,你地请唔请人吹黑哨呀?

自己友踢,吹乜嘢啊?

况且我哋亦都无钱“请”人嚟吹

[em02][em02][em02][em02]

发新话题 回复该主题