阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

[注意]范布隆霍斯特受伤: [复制链接]

VAN BRONCKHORST TO MISS CELTIC GAME Barcelona will be without Giovanni van Bronckhorst for Thursday´s UEFA Cup tie against Celtic. The former Rangers midfielder strained knee ligaments during Sunday night´s win over Real Mallorca and expects to be sidelined for around two weeks. Van Bronckhorst told the Daily Record: "I was looking forward to this match and I´m gutted that I´ll have to watch it on TV. I´m told I will be out for two weeks which means there is a chance I´ll play in the second leg." 可怜的人,昨天的球赛他发挥的很是出彩,一个任意球中门楣....65分钟被莫塔换下时,全场球迷起立鼓掌~ 偏偏是左腿膝关节受伤,估计要休息1~2周 还是很幽默乐观:"我本来期待着这场比赛(联盟杯),现在....我不得不在屏幕面前看比赛..,我被告知将缺席两周,这意味着我将用我的右腿来踢球.."

小范在阿森纳技术最全面.

他在巴塞的表现很稳定....只是没有进球~ 不过在巴塞前期他是打左后卫,后来改打352才提到边卫上来~

估计他不会回来了吧,他回来也没位置啊

难得的替补人才。

听说 他的租借期满后 巴萨将不再对他进行租借

那他可以回来了,其实他踢的蛮好的.

可怜啊,想当年就是受伤后才失去位置的...

我挺喜欢他的

我也喜欢他,,,作为皮雷或科尔的替补挺好的,他不能打右后卫吗?
发新话题 回复该主题