阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

[枪迷视点] 關於聯賽杯既陣容.... [复制链接]

阿森纳阵容 斯泽西尼、吉布斯、朱鲁、科斯切尔尼、埃布、罗西基、德尼尔森、迪亚比、兰斯布里、本特纳、沃尔科特、法比安斯基、克里希、斯奎拉奇、阿尔沙文、宋、法布雷加斯、纳斯里、查马克、托马斯、伊斯特蒙德     睇到咁既陣容...實在同過去幾季太唔同喇...一線隊員實在太多...證明云加真係好重視聯賽杯....睇到narsi幾個絕對主力 ...我唸雲加應該係打算落後既時候又換佢地上去....過去幾季絕對冇點咁既事...有咁多一線既主力...睇來今年可以擺脫無冠喇...但係二線隊既球員又少左機會上場...仲有件相當奇怪既事...V11究竟去邊...上幾次都唔係大名單....我以為佢傷左...但係原來去左預備隊...咁今次呢????點解又冇份既....難道又傷左????         我再推斷下首發陣容先....             然後我唸S53終於有賽季首場喇...可以觀察下...然後K6啱啱傷癒...應該都要上場熱下身...總共得三個後衛...我唸S18應該休息下喇...左右兩邊當然毫無疑問係G28同E27喇...然後中場我唸D2上場冇打...貌似有傷...今日出翻來...應該都首發喇...然後R7毫無疑問係F4既最佳替身...而且應該又系隊長喇...仲有個位置...我覺得應該係蘭斯貝利...但係伊斯特蒙特係後腰...或者D15都有機會再度首發既...然後前面我覺得相當值得期待...B52毫無疑問係首發中鋒...右邊當然係W14喇...然後左邊我覺得應該係萬眾期待既超級小妖...新一代杜奧巴既湯馬斯...強大既鋒線...            期待星期四淩晨又系一場大胜...
本主题由 版主 george.arsenal 于 10/27/2010 8:19:28 AM 执行 主题分类 操作
Love you Rita...

啊闹~~~这系粤语么?

希望能看到V11和B52的表现,还有小小波兰

贝拉给队内停赛?

广东的大佬讲粤语,其它的兄弟就系睇咁火星文啦~

贝拉会上啊,官网刚说难道就把小贝拉被伤病了?? 诺德维特复出了.
❤It’s not easy being an arsenal fan,but it’s hard not to love this team.❤

sorry阿...下次一定唔用廣東話...
Love you Rita...

期待明晚复出兵和二线兵出彩的表现. 延续强势!

蛻變中的阿森納!!!!!

为了能让大伙都看得明白,LZ还是用普通话吧

Gooner,till I die……

讲粤语晤紧要,仲要搞埋繁体字,睇到我晕得一阵阵。
发新话题 回复该主题