阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

返回列表 12345678» / 10
发新话题 回复该主题

广州阿仙奴趸聚脚地 [复制链接]

广州既阿仙奴趸得闲入去吹下水吖!圈子首页:http://www.16play.com/club.jsp?id=10403

这里广州的特多[em07]

就是,该组织一下活动 踢球打ps之类的

我就是广州的

[em01]
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

讲真,我真系好想凝聚广州既阿仙奴趸,唔想好似一盘散沙甘!人地香港阿仙奴趸搞聚会搞到有声有色,次次party都有成百人参加!点解我地唔得!

以下是引用G4在2005-5-4 17:42:13的发言: 讲真,我真系好想凝聚广州既阿仙奴趸,唔想好似一盘散沙甘!人地香港阿仙奴趸搞聚会搞到有声有色,次次party都有成百人参加!点解我地唔得!

呢个嘛.........

真系唔好意思啦,全论坛得我一个斑竹系广州既,但系,我一个细路女,边度搞到聚会,所以,论坛既广州球迷聚会,暂时都系搞唔起咯。

不过有个好消息,迟D有另一个斑竹黎广州读书,到时同我一齐,就可以搞广州既球迷聚会啦

[em08][em08][em08][em08][em08]
In my heart there always be a place for you, for all my live...

讲真喇,我唔会借机搞球迷会,我唔恨做干事,我更加无谂住借阿仙奴既名去赚钱!我只想同d志同道合既朋友一齐睇波一齐大叫姐!就算三五个arsenal趸一齐睇亦都好有乐趣,一大班人就更有feel喇!有时我真系谂唔明白点解大陆arsenal趸既凝聚力比香港差甘多!可能大陆人令些怕羞喇!又可能大陆有太多不法份子搞到个个都介心好重喇!

我靠,深圳的,应该也很近把。

以下是引用G4在2005-5-5 0:01:44的发言: 讲真喇,我唔会借机搞球迷会,我唔恨做干事,我更加无谂住借阿仙奴既名去赚钱!我只想同d志同道合既朋友一齐睇波一齐大叫姐!就算三五个arsenal趸一齐睇亦都好有乐趣,一大班人就更有feel喇!有时我真系谂唔明白点解大陆arsenal趸既凝聚力比香港差甘多!可能大陆人令些怕羞喇!又可能大陆有太多不法份子搞到个个都介心好重喇!

我都无话你谂住借阿仙奴既名去赚钱.......

我只系话,而家我地论坛响广州搞聚会既时机未成熟

其实我地论坛响上海已经搞左好多次聚会,北京亦准备搞啦,至于广州嘛,一要睇下另外两个地方搞成点,吸收经验,另一方面,我因为私人问题,暂时未可以搞聚会。不过总有机会既

其实如果你好心急要同枪手球迷聚会,你或者可以响QQ群上面同广州果D人约出黎聚会架,以个人名义而非论坛的名义的聚会,我觉得OK啊

原谅我唔客气讲句!系我手机短信,msn,qq,icq里面我有20几个广州arsenal趸,我试过约过距地出黎不下五次!但次次都搞唔成!1;早场波PM8:30都话太夜!2:出去一齐玩消费要钱,aa制都咪搞!3:惊头惊尾,唔知其他系乜人唔出黎(讲得难听d,就惊死人地稳距笨七甘)!唔好话以个人名议吖,我估以球迷会既名议去搞都好难搞(就算搞到都好冷清)!
发新话题 回复该主题