阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

广州阿仙奴趸聚脚地 [复制链接]

广州既阿仙奴趸得闲入去吹下水吖!圈子首页:http://www.16play.com/club.jsp?id=10403

讲真,我真系好想凝聚广州既阿仙奴趸,唔想好似一盘散沙甘!人地香港阿仙奴趸搞聚会搞到有声有色,次次party都有成百人参加!点解我地唔得!

讲真喇,我唔会借机搞球迷会,我唔恨做干事,我更加无谂住借阿仙奴既名去赚钱!我只想同d志同道合既朋友一齐睇波一齐大叫姐!就算三五个arsenal趸一齐睇亦都好有乐趣,一大班人就更有feel喇!有时我真系谂唔明白点解大陆arsenal趸既凝聚力比香港差甘多!可能大陆人令些怕羞喇!又可能大陆有太多不法份子搞到个个都介心好重喇!

原谅我唔客气讲句!系我手机短信,msn,qq,icq里面我有20几个广州arsenal趸,我试过约过距地出黎不下五次!但次次都搞唔成!1;早场波PM8:30都话太夜!2:出去一齐玩消费要钱,aa制都咪搞!3:惊头惊尾,唔知其他系乜人唔出黎(讲得难听d,就惊死人地稳距笨七甘)!唔好话以个人名议吖,我估以球迷会既名议去搞都好难搞(就算搞到都好冷清)!

ok!

唔好意思,一时口快快!私底就照爆无妨![em04]

唉,我都唔知点解净系得我同风铃系度讲,其他人都唔知去晒边!我打ps2好屎咋!

算喇,我真系有d心淡!睇黎我都系只能够落香港去稳我d兄弟姐妹(香港阿仙奴趸)睇波实际d嘞![em06]

一个字翻译要10个论坛币!如果我d广州话再up多d,甘人地咪多得我唔少![em07]

听日系打狗既大日子!无论一齐出去睇波,一支公系屋企睇,又或者睇唔到都好!大家好应该祝福阿仙奴捧杯而回![em03]

广州各位兄弟姐妹,如果搞睇波party,各位认为每人消费乜野价位系可以接受呢?我想调查下先,然后再决定乜类型场所岩大家聚聚!听日决赛就真系搞唔到,一黎太仓速,二黎本人要落香港!
发新话题 回复该主题