阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

返回列表 «910111213141516» / 21
发新话题 回复该主题

[7.14顶楼更新]7.16广州球迷聚会帖 [复制链接]

唔细唔细..我都系读高二之嘛..

不过我踢波太咋喇..废事丢假喇..

[em07]

我都五是好劲,不过想去玩下同埋识D志同道合噶人.

荔湾路我就成日去,不过动感小西关系边就五系好清楚,系米荔湾体育场啊?

是啊,楼主最好统计一下要踢球人的年龄,要不毕业三年的跟高二的学生踢球肯定不会尽兴的。

无乜所谓啦,玩下姐,而且又系细场。。。

ps:我大一的。。。

[em07]

以下是引用LZXJ在2005-7-12 0:44:50的发言:

我是高二噶学生,如果我去T波会五会细左少少~!如果可以去噶话我报名,同埋可以带多一个球迷去.点样报名噶?

五会细,年龄五系问题

你中意带几个球迷都得,人多D热闹D

你响呢个帖子度报名就得啦

Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

年龄8是问题,当然太小就很难说了……

年龄唔系问题!到时风铃晋升为阿姨级人马,我晋升为阿伯级人马![em07]

以下是引用G4在2005-7-12 13:13:47的发言:
年龄唔系问题!到时风铃晋升为阿姨级人马,我晋升为阿伯级人马![em07]

你去死啦

我边有甘老

[em09][em09][em09][em09][em09]
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

[em08]主要14-44岁都可以玩啦嘛~

人地读高二咋,风铃你仲唔认老!(十个女仔九个认细,明明系老都话唔系!)[em01]
发新话题 回复该主题