阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

返回列表 «1415161718192021 / 21
发新话题 回复该主题

[7.14顶楼更新]7.16广州球迷聚会帖 [复制链接]

你地等G4 BOOK咗场先讲~

大家聚会嗰时讲定下次去边啦~

广东GOONERS专用QQ群:11710085

ok,ok!既然大家觉得天河既场好d既话咪下次天河踢咯!风铃你住天河甘近不如你去踩点同订场好唔好吖!?至于夹钱既方面我一定唔成问题,我谂其他人都唔会有问题挂!讲真吖,我踢波好屎既,我都系全力做返主持实际d嘞![em07]

以下是引用G4在2005-7-14 0:13:09的发言:
ok,ok!既然大家觉得天河既场好d既话咪下次天河踢咯!风铃你住天河甘近不如你去踩点同订场好唔好吖!?至于夹钱既方面我一定唔成问题,我谂其他人都唔会有问题挂!讲真吖,我踢波好屎既,我都系全力做返主持实际d嘞![em07]

[em14]

我一定屎过你...

怕咩啊,娱乐下姐~~~

广东GOONERS专用QQ群:11710085

下次先算啦,搞掂今次先,既然就快到聚会日期了,就五好再改地点了

Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

讲真,既然我定得踢波地点就唔会随便改!当然亦好乐意接受其他人既意见,下次改进搞得更加好d!我今次定系小西关系考虑左多方面因索,1:场系细d,但8个人就可以开波,唔使惊唔够人数而搞唔到踢波!2:钱方面够经济,而家每人拿20打下就可以踢足两粒钟,如果系天河每人至少拿35至40出黎!钱方面我绝对唔系问题,但喱度十有八九都系学生哥,拿成几十蚊出黎踢场球就未必个个都肯!

心郁郁添[em01][em01][em01]
阿森纳传统:队长不满成绩走人,左后卫不满薪水走人

可惜本人半月板受损,运动生涯基本就甘烧焦[em18][em18][em18]
阿森纳传统:队长不满成绩走人,左后卫不满薪水走人

以下是引用G4在2005-7-14 0:13:09的发言:

我都半年多没有碰过足球了,估计比你们还臭。

ps:楼主跟G4组织的挺费心的,在此感谢一下咯。

[em63][em63]

可惜见唔度007嘅球技了。。。。
想踢波嘅话大把地方啦。
天河:体育中心【人造草】、体院【贞操】、林和村【沙地】
客村:飞火【3-5人木地板】
纺织路草芳围:江滨【4人木地板】
革新路:【4人木地板】

东湖公园:【7人人造草】

海印星之光电器城:【4-5人人造草】

华侨新村:华侨小学【5-7人沙地】

以下是引用我只喜欢阿森纳在2005-7-14 9:40:58的发言:

我都半年多没有碰过足球了,估计比你们还臭。

ps:楼主跟G4组织的挺费心的,在此感谢一下咯。

[em63][em63]

又唔使甘客气!

[em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07][em07]
发新话题 回复该主题