阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

广州球迷进来一下,有manu球迷找我们踢球 [复制链接]

我惊到时大家吾系断脚就系入院......搞到一次开心的聚会无左就吾好啦

闸住!!

唉~!以我的鸟脾气,还是不出现为好,因为偶不是轻易就会认输的人,特别是穿着阿仙奴的球衣出战时,我怕对方的球员会被我放倒受伤啊……![em07]

支持!特别支持系海珠区搞活动!踢波而已,何用介怀其他事!反正有得活动就支持!

暂时跟那位manu球迷的讨论结果是:去体育东

根据他的说法是,那里又便宜,交通又方便

时间未确定,不过,肯定是周末的两天任选一,因为他们有好多球迷都已经是工作了的

Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

以下是引用夏日的风铃在2005-7-23 20:31:56的发言:

暂时跟那位manu球迷的讨论结果是:去体育东

根据他的说法是,那里又便宜,交通又方便

时间未确定,不过,肯定是周末的两天任选一,因为他们有好多球迷都已经是工作了的

体育东的场好旺的,起码提早1个星期BOOK先得,加上呢排星期日下午都有公司在那里踢联赛.

支持支持``````唔踢都去睇```````壮大队伍!

大家努力```````因为我地系以阿仙奴FANS既名义出战!

以下是引用bencom在2005-7-23 22:27:30的发言:

体育东的场好旺的,起码提早1个星期BOOK先得,加上呢排星期日下午都有公司在那里踢联赛.

我地以前系体育东既老客户,可以有优惠既,不过时间就好难定到下午啦,因为我地已经有大半年无系果度出现,原先既时间段已经比人定左,而且觉得体育东既场地质量开始差左,而家系宝岗球场长驻,性价比都系宝岗高D(踢波计)

[em08]

大家好,我也是MU FANS CLUB球队的队员.我在这里就简单说几句:

首先,我跟JOHN的意见是一样的,大家都系成年人,唔会下下都甘冲动,切磋球技为先,其他野摆埋一边先.反正有乜突发事件我同JOHN会第一时间上去阻止,而且绝不允许我地本身队员或球迷做出过激行为,我地已经同我地呢边讲好晒.

其次,我地呢边球迷去捧场既人可能会比较多,希望你地阿仙努球迷都多多黎捧场.我建议大家揾几个话得事,冷静D既人压下场,毕竟球迷自发性既活动比较难掌握.

最后,呢两日我会去交订金先,到时翻黎再同各位汇报下个场地如何,因为之前我地踢果阵场地已经变得比较差,但又听闻今年体育东个场会翻新,所以要去确定下.如果系之前个地既话,大家就要留意D,尽量就着长袜,一落地铲波既话好容易刮损.而且D所谓既草比较薄,各位拣鞋果阵尽量就着碎粒既波鞋(唔建议着三球),一黎要注意扭亲(热身要做足),二黎起步果阵唔会滑到.毕竟系安全第一,到时有乜伤搞到翻唔到工就无谓啦~~~

我交咗订金之后会再上黎单声噶啦.唔该晒各位~~~

[em08][em08][em01]

谢谢Chriszheng啊[em08]

安全问题确实很重要,因为大家出来踢球也是希望开开心心的,万一受伤了就不好了

你的提醒,我会复制到我们的聚会报名帖子里面

http://www.arsenalcn.com/bbs/dispbbs.asp?boardID=33&ID=32792&page=1

Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

发新话题 回复该主题