阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

『广州分会』通知:广州活动因故取消 [复制链接]

要是有聚会的话请短讯我

这次聚会一定去,前提系有时间和不同M DOG踢

我都吾明有乜好劳气!踢场友谊波而已~~如果觉得自己系控制吾到自己既,话吾去米得咯,使吾使出来置疑组织者既用意啊?!就算你吾中意呢个活动,都吾好打击组织者同净系想踢场波甘简单既人既积极性啊!!

反正我系支持呢个活动既!请问系边到报名?

就在这个帖子里面报名就可以了
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

干掉他们。。谁让他们是曼狗的。。

到时候。。上海也去一批要事情的!风铃么当足球宝贝吖,到时候叫几下,场上的

球员就兴奋起来了

[em07]

傻的,我干吗要叫?

[em04]

Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

感觉不够团结。。。
相信我,没错的。

以下是引用最爱Arsenal在2005-12-11 19:28:41的发言:

我都吾明有乜好劳气!踢场友谊波而已~~如果觉得自己系控制吾到自己既,话吾去米得咯,使吾使出来置疑组织者既用意啊?!就算你吾中意呢个活动,都吾好打击组织者同净系想踢场波甘简单既人既积极性啊!!

反正我系支持呢个活动既!请问系边到报名?

呵呵...希望呢个世界好似你谂得咁简单就好,或者系我谂得复杂咗?呵呵呵...

我讲多次,我净系讲出自己的谂法,完全没谂过去左右人地的谂法,大家都系成年人,应该有自己的谂法

广东GOONERS专用QQ群:11710085

我发觉我唔讲野把口真系会臭!我系喱件上肯定会撑7肿!搞聚会既目的系令各位开心,并非借机会提高自己既知名度!当然小秘甘勤力为广州兄弟姐妹出力搞聚会我都好开心,希望小秘越搞越好喇!至于最爱ARSENAL甘插7肿我就唔同意嘞,你可以话7肿低素质但唔可以质疑7肿既用心良苦,我接触7肿次数唔算少,但我可以打包单距系为广州兄弟着想先发表自己既感想!
再讲亦都系哂口水,中意自己友聚下既咪搞次聚会咯!踢波好,睇波又好,BBQ都好!好胜心强想打狗既咪参加打狗PARTY咯!

以下是引用夏日的风铃在2005-12-11 22:02:42的发言:

傻的,我干吗要叫?

[em04]

踢波出钱你唔制!睇波出多d你唔肯!家阵连打气你都唔叫,你当正自己系栋笃笑吖![em06]

发新话题 回复该主题