阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

返回列表 «345678910 / 10
发新话题 回复该主题

广州阿仙奴趸聚脚地 [复制链接]

我好想问下风铃,你识唔识朱笑媚喱个女仔!

唔认识喔..........[em07]
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

甘就好嘞,如果你话识果位女仔我就会极度鄙视你![em07]

边个离架??好有名架??未听过
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

果个女仔系我表妹,我当然唔会反感距!我只系反感距既一位唔知系朋友定系同学既人!既然你唔识我表妹,我就无谓多提嘞!

广东D兄弟姐妹们..到时记得叫埋我呢位韶关枪手迷去吖...

以下是引用夏日的风铃在2005-5-4 20:21:23的发言:

呢个嘛.........

真系唔好意思啦,全论坛得我一个斑竹系广州既,但系,我一个细路女,边度搞到聚会,所以,论坛既广州球迷聚会,暂时都系搞唔起咯。

不过有个好消息,迟D有另一个斑竹黎广州读书,到时同我一齐,就可以搞广州既球迷聚会啦

[em08][em08][em08][em08][em08]

我也快过去了.

不过广东话听不懂.

估计到时候风铃叽哇叽哇的说半天我一个词也没听明白.

杰少博客:http://www.jieshao.net

以下是引用201ts在2005-6-8 13:40:10的发言:

我也快过去了.

不过广东话听不懂.

估计到时候风铃叽哇叽哇的说半天我一个词也没听明白.

叫她统一用中国的官方语言...[em03]

PS:听不明不算什么,好好读书才是关键哈~

广东的GOONERS请加这个群:11710085

多交流交流方便以后的聚会

加多句,这2天我不在,所以大家可能要等1,2天才能进群,不好意思了...

广东GOONERS专用QQ群:11710085

喂,仲有我啊,我而家喺华附读紧高中,华附d人多数都系中意mu既,我早就想出黎同arsenal既fans聚下啦!几时得啊?

发新话题 回复该主题