阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

IF——bread [复制链接]

[MP=480,60,true]http://wma3.1ting.com/musicvO0///znew2/200412/13c/y6.wma[/MP]

点击下载

If a picture paints a thousand words, then why can't I paint you? The words will never show the you I've come to know. if a face could launch a thousand ships, then where am I to go? There's no one home but you, You're all that's left me to. And when my love for life is running dry, you come and pour yourself on me. If a man could be two places at one time, I'd be with you. Tommorrow and today, beside you all the way. If the world should stop revolving spinning slowly down to die, I'd spend the end with you. And when the world was through, Then one by one the stars would all go out, then you and I would simply fly away

邂逅,是瞬间的美丽...
爱上了,就要一辈子走下去...

dj [em02][em02]…………这是我最喜欢的歌之一啊……

Bread的经典之作——极力向各位推荐!!

(IF的前奏很象日本的《真情作祟》的前奏,也就是被张学友翻唱的那首歌——歌词里有一段是“我发觉我最爱你编写,哪惧明天的**………………”歌名记不起来了)

不错的歌

前奏很不错

旋律很美

好歌!好动人的旋律

以下是引用evergreen在2005-1-14 22:49:21的发言:

dj [em02][em02]…………这是我最喜欢的歌之一啊……

Bread的经典之作——极力向各位推荐!!

(IF的前奏很象日本的《真情作祟》的前奏,也就是被张学友翻唱的那首歌——歌词里有一段是“我发觉我最爱你编写,哪惧明天的**………………”歌名记不起来了)

我是之前在一部电影里听到了这首歌,一下就被吸引住了,旋律真的很美,四处寻找以后发现原来是面包乐队的经典歌曲[em05][em05]

很悠扬的旋律啊!看来要多来音乐区了

以下是引用discoco在2005-1-15 12:10:57的发言:

我是之前在一部电影里听到了这首歌,一下就被吸引住了,旋律真的很美,四处寻找以后发现原来是面包乐队的经典歌曲[em05][em05]

呵呵,是不是那部什么”求婚事务所“?名字我记不清楚了,里边有徐熙媛。我上次转台时刚好听到IF,画面是女主角(徐)穿着一身白色婚纱在草地上跑,就留意了那部片的片名,可是到头来还是不清楚………………

以下是引用evergreen在2005-1-16 1:06:23的发言:

呵呵,是不是那部什么”求婚事务所“?名字我记不清楚了,里边有徐熙媛。我上次转台时刚好听到IF,画面是女主角(徐)穿着一身白色婚纱在草地上跑,就留意了那部片的片名,可是到头来还是不清楚………………

发新话题 回复该主题