阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

关于星期天比赛的场地问题 [复制链接]

都好晒下姐~~

踢完变干蒸啦~~

[em04]

以下是引用Henry2004在2005-7-26 13:42:38的发言:
水可以统一到别的地方购买

水的问题你们可以自己解决或我们帮你们解决,我们一般会在超市购买,一箱水大概是20-25元钱左右,相信大家可以承受得来;

鞋的问题我建议大家如果经济上可以的话就购买平底BOOT,如果经济上不允许的话可以去购买三球或其他,这种鞋一般是15-20元左右,比较适合大部分的人.

以下是引用lazy022124416在2005-7-27 11:46:36的发言:

都好晒下姐~~

踢完变干蒸啦~~

[em04]

我都有甘既担心......不过做观众既,可以担遮

[em07][em07]
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

以下是引用Chriszheng在2005-7-26 15:16:33的发言:

NIKE 既平底或者碎钉鞋罗~~~~~性价比高,折咗都系280蚊左右有对~~~~~~可以去教育路,二沙岛既NIKE专卖店睇睇,有好多都系搞紧折价。二沙岛既话买既时候问SALER有无折,距地多数会比八五,八折比你~~~~~你话自己可以摞折就最好啦~~~~~

ADIDAS既话就价钱高少少,本人觉得唔系甘抵。其实就睇你睇波风格罗,你系速度型,就可以选择NIKE VAPOR 或者 AD F50系列。实际D既,可以选择NIKE TOTAL 90 或者 AD PREDATOR系列~~~~~

嫌贵既可以再去UMBRO折价店睇睇,百几应该有对~~~~至于你话“我求其踢得波就得啦,球技好就着乜都得”既话街边D平底三球,乒乓球鞋都系唔错几选择~~~~~

使乜甘麻烦

随便找对三球穿米得罗

20蚊一对

也未免太小心了...

怎么什么跟进的报道都没有?

应该有赛后报道的.算是成功完成球赛.
Webmaster@arsenalcn.com
One Life, One Team!
Arsenalcn -- 球迷眼中的阿森纳
发新话题 回复该主题