阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

全部麻LOVE佬既```````希望有D女生`````````

如果可以既话到时会同LZXJ去!

我估2:0   arsenal sure win!

听晚要上班,去唔到啊~

大家玩得开心D拉!!

以下是引用G4在2005-8-11 12:53:04的发言:
本人宣布逢系出席当晚睇波既兄弟就有资格参加估波胆游戏!估中波胆就可以获得正版阿仙奴产品一份!(如果有超过两位兄弟估中波胆就抽签抽出一位幸运儿).本次礼品由我本人提供![em48]

我现在才看到啊。。。不知道战况如何。

晕,我现在才看到,一定去[em07]

呵呵,牛卡斯尔会败的!

以下是引用酷爱亨大哥在2005-8-14 17:39:25的发言:
呵呵,牛卡斯尔会败的!

首战2:0 。希望抢手好好总结,继续努力。herry 表现不错。

当时情况怎么了,找人报道个。。

以下是引用Henry2004在2005-8-15 14:25:10的发言:
当时情况怎么了,找人报道个。。

原本个场地电视线路接收有D问题,而转左去海珠广场既堂会。不过沉晚真是好开心,大家都有得玩估波胆游戏、一起登入唔到波可惜一起为入左波而高兴。果种感觉好好。。。。。是一个人睇波感受唔到既[em08]       D相今晚放出黎

心中长埋高贝利!!!

以下是引用mcacv01在2005-8-15 15:12:53的发言:

原本个场地电视线路接收有D问题,而转左去海珠广场既堂会。不过沉晚真是好开心,大家都有得玩估波胆游戏、一起登入唔到波可惜一起为入左波而高兴。果种感觉好好。。。。。是一个人睇波感受唔到既[em08]       D相今晚放出黎

呵呵,mc老兄,谢谢你的袜子。我们走了你们又唱k到几点啊。

我们11点都走了

发新话题 回复该主题