阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

[深圳]深圳发现正版球衣,太阳广场五楼 [复制链接]

太贵了...次次都系见到都无买....

以中国嘅消费水平,确实系贵!

但你谂下,一个赛季买一件波衫,系米好着数呢?

君臨天下,Arsenal No.10,BERGKAMP forever!
weibo:http://weibo.com/alvinlausg

我的假冒的才30

官网上的价格要比英国实际专卖店的价格高£10左右[em02]

在NIKE没看到厂服,郁闷

哈哈 好多人中意ERIKA 啊

开心

太感谢楼主了!不知道现在还有没有!?[em07]

球衣如果印上队徽,价格就要高一倍,我觉得还是买同样衣服没有队徽的划算.....

踢球是比较粗暴的运动,买件太贵的球衣上场打滚,肉掣啊~~~!!

以下是引用asnzxz在2006-8-24 0:53:00的发言:
以下是引用guti在2006-8-17 11:03:00的发言:
以下是引用BergkampLau在2006-8-13 16:58:00的发言:
以下是引用hawking168在2006-8-12 18:12:00的发言:

嘿嘿,4楼

我是深圳的,我经常去香港买球衣

[em08]

几时再去香港买波衫啊?嗌埋我喔,等客场果两件波衫一出就去!

下星期过唔过HK呀?  一齐!!

我稳着几间波衫铺^^

楼主,去左香港买波衫未?如果未买,帮我都买两件得唔得?我系深圳既枪迷,系杭州做野,可以既话,我雅园立交果个人民医院有个朋友系度上班,叫距帮我俾钱同罗衫~~我QQ号:67134569,俾信息我,唔该!!要一件新主场波衫同埋一件旧年复古果件主场波衫,都要XL码~[em01][em01]

我就住在留医部隔离啊,我同几个医生都好熟嘎,你识得边个啊~??

HongKong的做工比较优秀
发新话题 回复该主题