阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

3.31广州球迷同利物浦踢波相片 [复制链接]

对车喺几时啊?如果你哋想踢,我可以去揾车仔D球迷嘎,不过唔知道广州边度有佢哋D组织呢
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

难道都要很漂亮的女孩才可以做这里的版主?
有一支值得终身支持的球队是幸福的

请为了拉姆塞而战斗!

以下是引用火星终结者在2007-4-9 23:19:00的发言:
难道都要很漂亮的女孩才可以做这里的版主?

疯铃果D唔系靓,系可爱!

人哋细路女嚟咖!

君臨天下,Arsenal No.10,BERGKAMP forever!
weibo:http://weibo.com/alvinlausg

我今年幼儿园毕业喇~~

[em02][em02]
In my heart there always be a place for you, for all my live...

七月份去广州,有活动就叫上我~!!!
你知道如果在冰场上把手交给对方,就等于把生命也交给他,我刚才说我会牵着你,就等于我会承诺保护你,不顾一切。——任光晞

风铃边上的四眼小妹我见过本人...

哦?你们认识的?

[em03][em03][em03][em03][em03][em03][em03][em03]

唔錯,睇到你地玩得好開心,下次記得帶埋攝影機,將整個過程拍落黎比大家睇。

哎呀,早知我就去啦,增加板凳厚度!我系专业队既正选左后卫啊!哈哈
~~~~~H14~~ B10~~~~~
P7~~~~~~~~~~~~~~~L8
~~~~~V4~~~~G19~~~~~
C3~~~~~~~~~~~~~~L12
~~~~~C23~~T28~~~~~~
~~~~~~~~~L1~~~~~~~~
发新话题 回复该主题