阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

[转会传闻] 阿森纳签入荷甲阿尔克马尔15岁中场 [复制链接]

回复: 阿森纳签入荷甲阿尔克马尔15岁中场

原帖由 henrypires 于 2008-6-21 14:00:00 发表 系咩,我以为D囡都系中意慢狗噶添! 如果系噶话就要去支持喇!
嗯!你去球迷活动与交流版块看看:http://bbs.arsenalcn.com/showforum-33.aspx

原帖由 michaelluofang 于 2008-6-20 17:50:00 发表 难得LZ能操一口流利的普通话 这个新秀的水平参见范德伯格 阿尔克马尔球迷论坛对其的评价大意就是:一个我们都没听说过的名字,丢就丢了
这么专业。球迷中的法拉利。

回复:阿森纳签入荷甲阿尔克马尔15岁中场

LZ高考作文用白话写吖?有冇搞错。。。你系点样过来噶?
- -

原帖由 henrypires 于 2008-6-21 14:00:00 发表 系咩,我以为D囡都系中意慢狗噶添! 如果系噶话就要去支持喇!
亨利去左巴塞,D女都都走左7788啦,风铃??都只不过系个亨利迷,5算我地队既

亨利好靓仔咩?点解咁多女仔中意佢。。。。
- -

听不懂广东话

原帖由 he7may 于 2008-6-21 16:55:00 发表 亨利好靓仔咩?点解咁多女仔中意佢。。。。
鬼知咩。。。可能系有型,够阳光挂

原来系亨利迷不过我都系,但系我都系中意阿仙奴!不过最衰就系走完一个又一个!哎。。。。。

如果艾迪拜約真系去咗巴塞隆那,可能呢度會有人跟住松人,其實呢度有D人唔系真正意義嘅阿仙奴躉。

女仔都系甘个啦,见怪唔怪。。。怪唔知得自从皮里斯走走左之后,系论坛D女仔都唔见晒//
发新话题 回复该主题