阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

狮子男进....... [复制链接]

认为星座是瞎扯蛋的路过

原帖由 传说中的柳下惠 于 2010-8-8 2:42:00 发表 认为星座是瞎扯蛋的路过
瞎扯蛋is wrong, babe..
煋瞎树....07/15/11...

原帖由 helenclieanch 于 2010-8-7 22:47:00 发表 树姐你自己也是狮子女俄。。。
yeah..that's why i'm asking others..i don't even get myself..how should i get him...and in general i don't get closed to anyone..so it dosen't matter who comes to me..anyone is gonna be that freakin' big puzzle
最后编辑焰色夏树 最后编辑于 2010-08-08 05:31:33

回复 43# 焰色夏树 的帖子

Maybe u should look up for your lunar zodiac signs to discover the hidden self-image behind your Leo outside. They say Lunar signs reflect your true characters. btw, my BFF is also a Leo.

ARE YOU TOTTENHAM IN DISGUISE?

我的月亮星座还是水瓶...freak

也许你不知道我在哪里,
也许你不知道我在做什么,
也许你也不需要知道,
我每时每刻都在想你 。

回复 45# G.Clichy 的帖子

mine is freakier..Virgo.

ARE YOU TOTTENHAM IN DISGUISE?

说错了,上升在水瓶

也许你不知道我在哪里,
也许你不知道我在做什么,
也许你也不需要知道,
我每时每刻都在想你 。

我月亮星座是 射手。。。。外加 倒霉的a型血。。。注定我是个别扭小孩

求解 嘛是月亮星座?
在装13的道路上不断摸索着前行.不求最装,但求最13

原帖由 serkan 于 2010-8-6 22:54:00 发表 处女男路过  
处女男到底是个神马玩意啊?
be a gooner ,be a giver~
ONE LIFE!ONE TEAM!

亨利,纯兵工厂锻造,英超免检,只此一家,别无分号啊!
发新话题 回复该主题