阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

返回列表 «4647484950515253 / 53
发新话题 回复该主题

[比赛讨论] 博尔顿2-3阿森纳 迪亚比上半场红牌 半场两球落后 下半场连进3球大逆转 [复制链接]

回复:激动~感动!(粤语版,敬请原谅!)

如果艾度亞度唔系咁樣,或者我哋唔會落後咁多,馬田泰萊個卜街,拒阿媽臭嘿,比拒搞成我哋咁樣,條氣真系好唔順。

回复:博尔顿2-3阿森纳 迪亚比上半场红牌 半场两球落后 下半场连进3球大逆转

处理衰神Diaby!!!!!
君臨天下,Arsenal No.10,BERGKAMP forever!
weibo:http://weibo.com/alvinlausg

回复: 激动~感动!(粤语版,敬请原谅!)

原帖由 Pryce 于 2008-3-30 21:23:00 发表 睇得有D辛苦,不过我十卜你
哗,你想“卜”人哋啊?断背.... 讲返场波,上半场真系睇到几失望,场面占优,反而失两波;Diaby红牌落场,反而系好事,系进攻中嘅推进,反而嚟得更加爽朗,少咗拖泥带水。另一方面,wenger及时摁制,即刻见到效果。 希望接下来嘅比赛,Van Persie可以揾返准星,继续入波!
君臨天下,Arsenal No.10,BERGKAMP forever!
weibo:http://weibo.com/alvinlausg

广东的球迷可以在这探讨很多东西..

同意樓上嘅講法,雲佩斯狀態回勇對我哋真系好緊要,希望拒快D揾翻狀態啦!

如果唔记错 上一次有呢种感觉系2003年对米杜士堡 上半场1-3 下半场5-1  ^_^ 好鬼开心呀!!!
What's the difference between Nicklas Bendtner and a bond? A bond matures.

回复:博尔顿2-3阿森纳 迪亚比上半场红牌 半场两球落后 下半场连进3球大逆转

楼主这RP 我崇拜你

给点惊喜吧,J哥

好啊,都想弄掉迪亚比

回复:你听我说

谁又不支持呢?只不过有时实在忍不住要发泄心中的郁闷

给点惊喜吧,J哥

迪亚比打左前卫确实一无是处 打中间可能要好点

给点惊喜吧,J哥
发新话题 回复该主题