阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

发新话题 回复该主题

[枪迷视点] 这BBS应该是欢声笑语才对! [复制链接]

无聊

LZ你丫很强大
霸王枪者,雄浑至刚又不失潇洒灵动
枪手就是这样一杆霸王枪,熠熠临风,所向无敌!

原帖由 了不起的Baros 于 2009-5-7 14:12:00 发表 恩!咱成绩比喜鹊好!!
咱们还活在英超里。。。

我地的工資好似系英超唔繫中游哦,票價都幾貴下。 but當然,我覺得按照現在球員的能力,打到這個地步,系可以接受的。 只是,我們是否應該不斷為未來粉飾呢,我又覺得這不可取,希望俱樂部能够更加務實滴啦 講真,我吾覺得需要太悲傷。法蘭尅 阿巴內講過,我們就像在攀登山峰,目標只有站在山峰的頂點。被曼聯打敗,說明我們看到了山峰的頂點了,有了目標,征服他,才是最重要,遙想幾個星期之前,我們多麽的狂傲,目中無人,那才是無知。
---不聞正事 只談風月---

如果有一天阿森纳变成了纽卡那种中游球队,我不会再喜爱它, 但我肯定支持现在这支阿森纳,

顶一个 楼主分析的满到位的 支持~~

哈哈哈… 呢個笑話好好笑啊! 車!搞爛gag 你以為我地會笑咩? 中游球隊? 能進入足總杯、歐聯、英超四強, 足證我地唔係中游球隊, 至少維拉、拖肥唔可能三線作戰。 點解你地要長他人志氣,滅自己威風? 點解要將自己降到維拉、拖肥的級數? 我唔明!我唔明! 就算唔夠曼聯抽,都唔代表我地係中游球隊姐 國米夠唔夠佢抽咯,難道國米係中游球隊?
Never give up
发新话题 回复该主题