阿森纳官方球迷会OfficialArsenalCN

返回列表 «12345678» / 10
发新话题 回复该主题

广州阿仙奴趸聚脚地 [复制链接]

以下是引用夏日的风铃在2005-5-21 1:45:39的发言: 我去香港果阵,发现街上有好大既manu广告牌,街边有,公车上都有,但未见到有任何阿仙奴既宣传或者广告,心理好唔平衡........

下次來香港可以與我們聯絡吧,我們常常有活動安排,可以一同參加呢

[em08]

风铃你想去既我可以做带路嘎![em08]

岩夜真系好兴奋好激动!同180个兄弟姐妹见证屠狗捧杯,大家一齐揽揽锡锡庆祝,喱d感觉真系无得顶!最激最系系班狗仔面前开香宾庆祝拿冠年!岩晚真系乜仇都报晒![em03]

我比较少去香港喔

我呢个寒假去香港,就响旺角球场旁边间酒店住,窗口对住个球场,朝早起身坐响床边可以望到下面D人踢波

[em01]
Titi, je t'amie toujours!
In my heart there always be a place for you, for all my live...

风铃有机会你真系要参加一下香港睇波party,包你会上瘾!我就上瘾左兼甩唔到喇!我仲要多谢球迷会奖本场刊同件波衫俾我![em08]

我想知道边度有Arsenal 既官方杂志买[em07]
In my heart there always be a place for you, for all my live...

广东既要去深圳搞...全国各地的枪迷都有,,球迷MM也多...[em03]

同球迷会订咪有咯!唔好话官方杂志吖,你谂到乜都有得买吖!我今次就买左arsenal既皮衣同遮![em01]

买乜都得???

我想买个亨利翻屋企 !!!

[em15][em15][em15]

甘咪买亨利原人纸板咯!30镑咋!甘你咪可以日日都又揽又咀亨利咯![em01]
发新话题 回复该主题